Personenalarmering

Binnen- en buiten alarm VOS-1 van Veiligopstap

Binnen- en buiten alarm VOS-1 van Veiligopstap

Beoordelingen (0)

Informatie

Het binnen- en buitenalarm VOS-1 van Veiligopstap is een eenvoudig druppelvormig alarm, dat je zowel om je hals als pols kunt dragen. Het mooie bij dit alarm, is dat het registreert als jij valt en als je dat wil ook signaleert als je verder weggaat dan de bedoeling was.

Specificaties

Alarm

Het alarm werkt binnenshuis, maar ook buitenshuis in heel Nederland. Het alarm maakt verbinding als je valt, of als je op de knop drukt. Ook gaat er een alarm als je bij de zogenoemde ‘veiligheidscirkel’ komt. Kan handig zijn als je gemakkelijk de weg kwijtraakt. De veiligheidscirkel is eenvoudig aan te passen aan jouw wensen of mogelijkheden.

Bij een alarmering wordt er automatisch bel/spreek verbinding gemaakt met de gekozen contactpersonen. Ook stuurt het automatisch een SMS-bericht, een WhatsApp en/of een e-mail naar gekozen personen. En komt er een melding op een website. In alle berichten staat duidelijk waar jij je bevindt.

Uitvoering drukknop

Het is een heel klein compact model. Het is spatwaterdicht. Het werkt ook voor het vaststellen als jij valt. Maar als dat regelmatig gebeurt, is de VOS-5 betrouwbaarder.

Eventueel kun je de VOS-1 uitbreiden met een Secundaire Losse Alarm Knop (SLAK) + basisstation. Die kun je binnenshuis dragen, als je VOS-1 op de lader zit. De SLAK hoeft niet opgeladen te worden en heeft geen GPS.

Opladen

De VOS-1 moet elke nacht opgeladen worden in het meegeleverde oplaadstation. Daarna kun je de VOS-1 zo’n 20 uur gebruiken.

Prijs

De VOS-1 kost € 199 en € 21,95 per maand. Je sluit een contract af voor ten minste een jaar.

De SLAK kost € 99,- en € 1,33 per maand.

Wil je meer weten over de VOS-1 en SLAK en de ondersteunende organisatie, kijk op de website van Veiligopstap

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Binnen- en buiten alarm VOS-1 van Veiligopstap? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Personenalarmering

Bekijk de keuzehulp