Overige hulpmiddelen voor veiligheid

Smartwatch Samsung Galaxy Watch 4

Smartwatch Samsung Galaxy Watch 4

Beoordelingen (0)

Informatie

De Samsung Galaxy Watch 4 is een complete smartwatch met valdetectie. De watch werkt alleen in combinatie met een smartphone met passende android versie.

Specificaties

De Samsung Galaxy Watch 4 heeft naast valdetectie ook een gezondheidstracker door o.a. het meten van beweging, stappenteller, slaap, bloeddruk, zuurstof en sportactiviteiten. De smartwatch werkt alleen in combinatie met een smartphone met passende android versie.

In combinatie met je smart phone kun je de smart watch zo instellen, dat deze werkt als een alarmknop, je kunt direct een spraak/luister verbinding maken in geval van nood. En anderen, die jij hebt ingesteld, kunnen zien als je gevallen bent en waar je bent.

We noemen deze smart watch als een voorbeeld van een optie voor personenalarmering. Let op de ontwikkelingen van smart watches gaan zo snel, dat het goed is om op het moment dat jij er een wilt aanschaffen de verschillen in functionaliteit en prijs naast elkaar neer te zetten. En dat af te zetten tegenover jouw wensen. Kijk ook maar eens bij de Samsung Galaxy Watsch 5 of 6. Of bij de duurdere versies van Apple.

De Samsung Galaxy Watch 4 kost €185,- en is te koop bij diverse webwinkels.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Smartwatch Samsung Galaxy Watch 4? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Personenalarmering

Bekijk de keuzehulp