Online spellen, groepen en forums

Als je online bent dan kun je je aansluiten bij de vele online spellen, groepen en forums op internet die gaan over de dingen die jij leuk vindt. Weet je niet zo goed wat je leuk vindt? Kijk dan bij ik-wil-beter/ontspannen, dat staat boordevol met leuke activiteiten en hobby’s die je kunt doen om andere mensen te ontmoeten zowel fysiek als online.

Jouw Smartphone Assistent om contact te leggen

We kunnen wel stellen dat je met je telefoon tegenwoordig bijna alles kan! Hieronder vind je wat handige apps en gadgets om nog makkelijker contact te leggen als je een beperking hebt.

De Hable One is het eenvoudigste fysieke braille-toetsenbord voor je smartphone. Het werkt met VoiceOver en TalkBack op smartphones en tablets. Het kan worden gebruikt om nauwkeuriger te typen en dankzij eenvoudige bewegingen en snelkoppelingen kun je gemakkelijk door je telefoon navigeren.

 

Bij Apple geloven ze dat toegankelijkheid en contact een mensenrecht is. Innovatieve functies zoals deurdetectie, geluidsherkenning,  spraakbesturing en meer zijn ontworpen om jou je apparaten te laten gebruiken op een manier die voor jou het beste werkt.

 

Gboard is het slimme toetsenbord van Google en heeft allerlei handige verborgen functies. In deze video bekijk je vijf van deze handig tips om zo nog meer uit het virtuele toetsenbord te halen!