Alweer een nieuw Testival®

Alweer een nieuw Testival®

Alweer een nieuw Testival®

Op 3 maart hadden Nico en Elly een bijeenkomst met een delegatie van drie groepen, in totaal 16 derde jaars studenten ergotherapie en gezondheidszorg technologie voor de aftrap van een nieuw groots opgezet Testival. Het zal op 26 mei plaats vinden op de Hogeschool in Rotterdam. Blijkbaar leeft het idee van het Scouters Testival, want het kostte weinig moeite om zoveel studenten op de been te krijgen.


Aftrap Testival 2020

Stuur jouw suggesties op

Zodra meer details bekend zijn, melden we dat op onze social media en in de volgende Nieuwsbrief. In de tussentijd kun je aan redactie@scouters.nl jouw suggesties sturen van nieuwe innovatieve hulpmiddelen. Dan kijken we samen met de studenten en de leveranciers of we dat hulpmiddel kunnen testen op het Testival.

We houden je op de hoogte

En uiteraard worden alle leden van ons test panel z.s.m. op de hoogte gebracht van nadere details.

Bekijk een filmpje over het vorige Testival

Wil je een sfeerbeeld zien van het vorige Testival?

Leerzaam project

Wij hebben er samen met studenten en docenten weer veel zin. Ook omdat we zo het assortiment van hulpmiddelen kunnen uitbreiden en we nog meer reviews van ervaringsdeskundigen op Scouters kunnen plaatsen. Het Testival belooft weer een mooi en leerzaam project voor alle deelnemers te worden, uiteraard nemen we de leermomenten van vorig jaar mee.