Beste wensen voor 2022

Beste wensen voor 2022

Beste wensen voor 2022

Graag willen we alle scouters, onze gastschrijvers, het vrijwilligersteam van Scouters en de bedrijven die Scouters dit jaar met een financiële bijdrage hebben gesteund een prachtig en vooral gezond 2022 wensen. Samen gaan we enthousiast verder om het Scouters platform te blijven vernieuwen en uit te breiden.
 

Het is alweer drie jaar geleden, dat we Scouters overnamen van de oprichters. We hebben met zijn allen drie jaar keihard gewerkt en zijn eigenlijk wel heel trots op het resultaat. En ook heel fijn: heel veel scouters in Nederland en België blijven ons via de mail en onze Facebookgroep bestoken met tips en hulpmiddelen om beter te bewegen. Vergeet ook in 2022 niet om jouw ervaring met een hulpmiddel op onze website te voorzien van jouw mening (‘raten’). Je kunt elk hulpmiddel raten met maximaal vijf sterren.  Staat jouw hulpmiddel er niet bij? Laat het weten, dan voegen we die toe.  Samen bouwen we aan het platform waar Stijn bij de oprichting van Scouters over droomde.

De beste wensen voor 2022 vanaf Silodam 452 in Amsterdam, sinds juni het officiële vestigingsadres van Stichting Scouters