Even voorstellen

Even voorstellen

Even voorstellen

Bij het overzetten van de informatie van de oude naar de  nieuwe website hadden wij een heleboel extra handjes. Mede door deze klus hebben wij een aantal nieuwe vrijwilligers. Daar zijn we natuurlijk  hartstikke blij mee

Bij deze stel ik ze graag aan jullie voor:

Anneke Daalderop haalt nieuwe sponsoren binnen. Anneke is adviseur kwaliteit van zorg en arbeid en deelt daarmee al jaren het werkveld met Nico en Elly. Anneke is een harde werker haar lukt altijd van alles en ze is een vrolijke noot in het team, we zijn blij dat ze bij onze familie hoort.

Karen Mogendorff

Karen Mogendorff is dol op siamezen en heeft sinds haar geboorte een neuro motorische aandoening waardoor ze moeilijker loopt. Karen wordt tijdens haar bloggen voor Scouters ondersteund door Leo de Siamese kat.  Je vindt op onze site ook een blog over dit duo. Karen haar specialiteit is mobiliteit, daar gaat ze de komende tijd over schrijven.

Ruben Hillen

Ruben Hillen is de huisgenoot van Evelien Spreitzer, hij is dus al regelmatig haar handjes voor werkzaamheden van Scouters. Daardoor is hij aangestoken met het Scoutersvirus. Zijn specialiteit is het supergoed scouten van nieuwe leuke hulpmiddelen. We zijn benieuwd wat hij nog allemaal uit zijn hoge hoed tovert.

Ria Snoek.

Groningen is goed vertegenwoordigd binnen Scouters ook Ria komt uit Groningen. Ze is verpleegkundige en heeft daardoor een brede interesse in hulpmiddelen en kijkt al jaren mee vanaf de zijlijn. Ze spoort fouten op, vult dingen aan, werkt mee aan Keuzenhulpen en blogt. Ze schrijft ook nieuwsartikelen. Ze heeft Parkinson en noemt het Parki en houdt er een dagboek over bij.

Parki

We zijn blij dat ze vanaf de zijlijn nu echt vrijwilliger geworden is. De Scoutersfamilie kan niet groot genoeg. Wil je dus ook vrijwilliger worden? Stuur dan een mailtje naar info@scouters.nl