Keuzehulp live’ Workshop aan- en uittrekken steunkousen

Keuzehulp live’ Workshop aan- en uittrekken steunkousen

Keuzehulp live’ Workshop aan- en uittrekken steunkousen

Het bepalen welk hulpmiddel de beste oplossing is, is nog niet gemakkelijk. Daarom heeft Scouters samen met een aantal ergotherapeuten veel energie gestopt in het maken van nieuwe en vernieuwde Keuzehulpen. Die vind je bij Keuzehulpen. We hebben er inmiddels 22! En blijven door ontwikkelen. Wil jij meedoen aan het ontwikkelen van een Keuzehulp, laat het ons weten via redactie@scouters.nl. Voor het schrijven van een Keuzehulp en artikel voor het Ergotherapie Magazine krijg je accreditatiepunten. En werk je samen met twee ervaren auteurs / vrijwilligers bij Scouters.

Keuzehulp live’ Workshop aan- en uittrekken steunkousen

Ergotherapie Nederland heeft Scouters gevraagd een workshop in te vullen binnen de ErgoAcademie. De eerstvolgende sessie gaat over keuzes die gemaakt worden bij de selectie van het beste hulpmiddel voor het aan- en uittrekken van steunkousen en is zowel voor ergotherapeuten die intra- als extramuraal werken interessant. Na een introductie over de Keuzehulp kun je een ruime selectie van hulpmiddelen zelf zien en testen. Workshopleiders; Josien Boomgaard en Elly Waaijer. In 2022 zeer positief ontvangen door de deelnemers.

Deze ‘Keuzehulpen Live’ workshop speciaal ontwikkeld voor de ErgoAcademie vindt plaats bij Ergotherapie Nederland in Utrecht op 31 oktober 2023 van 13:30 – 17:00. Opgeven kan bij de ErgoAcademie Accreditatiepunten zijn aangevraagd, reken op 4 punten.

Keuzehulp pijl

Keuzehulp

Steunkousen aan- en uittrekken

Wat voor soorten steunkousen aan- en uittrektrekhulp zijn er en waar let je op? We scoutten de beste steunkousen aan- en uittrekhulpen voor je en zetten de verschillende mogelijkheden op een rij in een onafhankelijke keuzehulp.

Bekijk keuzehulp