Keuzehulp tilliften

Keuzehulp tilliften

Keuzehulp tilliften

De redactie van Scouters heeft de afgelopen twee maanden hard gewerkt aan een nieuwe Keuzehulp over tilliften. Aan de hand van 9 vragen krijg je een uitgebreid overzicht waaraan je kunt denken als je op zoek bent naar de beste tillift voor jouw situatie.

Het kiezen van de beste tillift heeft natuurlijk alles met jouw mogelijkheden / beperkingen en lichaamsbouw te maken. Maar ook met de mogelijkheden van degene die de tillift bedient. Ben je dat zelf? Of een mantelzorger? Of een professional? Ook is het belangrijk om goed na te denken over waar je de tillift wilt kunnen gebruiken Alleen in de slaapkamer, of ook in de badkamer / toilet, of zelfs in de woon kamer? En waarheen moet je getild worden, naar je rolstoel, toilet, vloer of bad? Wil je op reis met je tillift? Er kan veel, maar het is slim om je goed voor te bereiden als een ergotherapeut, leverancier of Wmo adviseur bij je langs komt. De Keuzehulp Tilliften helpt je daarmee.

9 vragen

De Keuzewijzer bestaat uit 9 vragen, die je jezelf zou kunnen stellen in dit proces. Bij alle 9 vragen hebben we drie voorbeelden geplaatst van een oplossing, zo leer je ook de meeste leveranciers van tilliften kennen. Daarmee zijn we zeker nog niet volledig, maar heb je wel een indruk van de relevante opties waaraan je kunt denken én staan er weer 27 tilliften op Scouters met beschrijving, foto’s en vaak een filmpje.

Lichaamsondersteuning / Tilbanden

De tilband is minstens zo belangrijk als de lift zelf. Ondanks dat het scala aan tilbanden groot is, en eigen Keuzehulp waardig is, vind je daarover via de Keuzehulp belangrijke informatie. Omdat we daarin niet compleet zijn, verwijzen we naar een aantal websites van leveranciers die een breed assortiment tilbanden hebben.

Deel jouw ervaring met een tillift

Heb jij zelf ervaring met een van de tilliften die nu op Scouters staan, zet dan je review bij de betreffende tillift, zo helpen we als Scouters elkaar om onze informatie steeds waardevoller te maken. Of mis je een tillift die jou goed bevalt? Stuur dan je verhaal naar de redactie van Scouters, dan plaatsen we ook die tillift op Scouters, mèt jouw ervaring.

Wil jij de Keuzehulp tilliften verder bekijken, beoordelen of aanvullen? We zien het graag!