Nieuwe Free Learning over aan- en uitkleden

Nieuwe Free Learning over aan- en uitkleden

Nieuwe Free Learning over aan- en uitkleden

Zorgverleners en mantelzorgers helpen dagelijks bij het aan- en uitkleden. In deze Free Learning-module leer je meer over het handig, ergonomisch en met zo min mogelijk (huid)belasting aan- en uitkleden van iemand die dat zelf niet kan. Handig voor degenen die jou helpen, maar ook handige kennis voor jou zelf, het kan veel gesjor schelen.

Vragen, illustraties en filmpjes

De module bestaat uit 18 vragen, je krijgt per vraag feedback op jouw antwoorden. Verder veel illustraties en filmpjes. Naast vragen over ergonomisch aan- en uitkleden leer je ook meer over zorg specifieke kleding en handige hulpmiddelen zoals de glijmouw, glijhandschoen en de glijbroek. Daarnaast is er ook speciale aandacht voor het aan- en uitkleden als je veel last van spasmes hebt.

Doe de Free Learning

In totaal ben je ongeveer 30 minuten met de module bezig. Als je meer dan 80 procent van de vragen goed beantwoordt, kun je een certificaat met je naam downloaden. Lukt dat de eerste keer niet, doe je de Free Learning module gewoon nog een keer, handig want zie je de filmpjes met de technieken nogmaals.