Nieuwe testfilm; F55 aankoppelbike van Sunrise Medical

Nieuwe testfilm; F55 aankoppelbike van Sunrise Medical

Nieuwe testfilm; F55 aankoppelbike van Sunrise Medical

Het Scouters film- en test team is op dit moment heel actief. Twee weken geleden filmde onze vrijwilliger Eric op de Silodam in Amsterdam waarom Jan Halverstad gekozen heeft voor de F55 aankoppelbike van Sunrise Medical
 
Het appartementencomplex Silodam in Amsterdam is een prachtig gelegen ontwerp van MVRDV. Zowel Jan als onze voorzitter en redactielid Elly Waaijer wonen in dit appartementencomplex. Echter er is een forse uitdaging voor mensen met een beperking om binnen te komen. De liften bereik je als roller via een lange hellingbaan met uiterst krappe bochten. Voor Jan een belangrijke reden om voor de F55 aankoppelbike te kiezen. Benieuwd naar zijn bevindingen en nog meer redenen voor zijn keus, kijk hier onder het resultaat van de testfilm.
 

En deze week waren Nico en Eric alweer actief met een nieuwe testfilm. Hadden met de tester, zijn leverancier en onze technisch specialist en gastschrijver Gé Snoek een geweldige dag. Zonnig, maar eindigend in een hele lange  wachttijd. De taxi kwam slechts 2 uur en drie kwartier te laat Eric ophalen. Heel veel excuses, te weinig chauffeurs als argument, gr…… Gelukkig kon hij schuilen onder Nico zijn achterklep voor de enige regenbui sinds weken. Lees in de volgende nieuwsbrief meer over deze testfilm.

Gerelateerde hulpmiddelen

Op Scouters vind je meer dan duizend hulpmiddelen om je te helpen bij dagelijkse activiteiten en om beperkingen te compenseren die worden veroorzaakt door een handicap, ouderdom, ziekte of letsel.