Scouters scout nieuwe hulpmiddelen op Support 2022

Scouters scout nieuwe hulpmiddelen op Support 2022

Scouters scout nieuwe hulpmiddelen op Support 2022

Na 4 jaar opende Support op 15 juni eindelijk weer haar deuren. Rick Brink verzorgde de officiële opening. Nico Knibbe interviewde Rick net voor zijn lezing op zaterdag, bekijk dit gesprek en hoor zijn inspirerende woorden.

En superfijn, de organisatoren van Support gaven Scouters de vrije ruimte om met ons vrijwilligersteam te flyeren en natuurlijk te scouten. De eerste twee dagen gebruikten we om innovatieve producten te vinden, die we daarna uitgebreid hebben getest en gefilmd. Eric, onze vaste filmer is nog druk bezig met editen.

Gesprek met Rick Brink

De Scouters redactie zet natuurlijk al die producten op de site met een link naar die filmpjes en de eerste ervaringen. Zet jij daarna jouw ervaring erbij? Daarover meer in de volgende nieuwsbrieven, de eerste mag je over zo’n 2 weken van ons verwachten. We zijn echt keihard aan het werk. We testten zelf zo’n 20 hulpmiddelen, of interviewden mensen die net iets hadden uitgeprobeerd. Alvast een eerste indruk opdoen?

Scouters YouTube kanaal

Een aantal van de testfilms vind je al op het Scouters YouTube kanaal. En als je het Scouters YouTube kanaal bezoekt, wordt dan gelijk even lid, dan hoor je als eerste wanneer we nieuwe testfilms publiceren.

Over 2 jaar weer

Jammer dat we nu weer 2 jaar moeten wachten tot de volgende Support. Het was echt een stevig event met veel nieuwe ontwikkelingen. Maar ook een aantal geweldige activiteiten, zoals een echte ski baan, een rolstoel circuit, waar je een rolstoel op moeilijk terrein kon testen en natuurlijk veel sport mogelijkheden. En dat allemaal in een goed toegankelijke omgeving, inclusief een ruimte waar je kon uitrusten op een bed, of de nodige zorg kon krijgen. Kortom de moeite waard. Wil je meer lezen over Support 2022 en op de hoogte gehouden worden over Support 2024?  Bezoek dan de Support website