Scouters Sponsoren 2021

Scouters Sponsoren 2021

Scouters Sponsoren 2021

Graag danken we onze sponsoren, die ons in 2021 een bedrag ter beschikking stelden om te blijven vernieuwen. We hebben bijvoorbeeld grote plannen met de website. Denk aan een betere toegankelijkheid voor mensen met een visuele of auditieve beperking, veiliger software om eventuele hackers buiten de website te houden en gewoon nog betere inhoud. Onze vrijwilligers steken heel veel onbezoldigde uren in Scouters, dat doen ze met liefde en uit de overtuiging dat Nederland nog veel inclusiever kan worden. Maar voor sommige grotere projecten is toch echt serieus budget nodig.

Daarom zijn we blij, dat we dit jaar een aantal bedrijven hebben gevonden die ons steunen met een financiële bijdrage. Voorop blijft staan, dat wij onafhankelijke informatie blijven verstrekken. Dus bij Scouters wordt nooit geld gevraagd voor het plaatsen van een hulpmiddel. Als we een hulpmiddel  verder uitlichten in een testfilm of testrapport vergt dat uiteraard veel tijd, tijd waarvoor wij een vergoeding vragen. Maar ook dán hebben onze ervaringsdeskundige testers 100% de vrijheid om hun mening te geven over het hulpmiddel.

Ook is het mogelijk om een advertentie / bedrijfspagina te plaatsen, dat staat altijd duidelijk vermeld.

Super bedankt voor jullie bijdrage:

2KERR, Lopital, Double Performance, Vendlet, SitGo

Wil jij Scouters sponsoren, of heb je een hulpmiddel, dat je door Scouters wilt laten testen, neem contact op met de redactie van Scouters per mail of bel 06 83981856 (Elly Waaijer)