Scouters verrassingspakket voor het duizendste product

Scouters verrassingspakket voor het duizendste product

Scouters verrassingspakket voor het duizendste product

Het Scouters verrassingspakket is voor de duizendste inzender van een hulpmiddel dat nog niet op onze website staat. Daar staan nu honderden productbeschrijvingen op van hulpmiddelen die het leven met jouw beperking aangenamer kunnen maken. De teller nadert de duizend en daar zijn we best trots op.

Binnenkort duizend producten

Binnenkort zijn we aan de duizendste toe en het leek ons leuk om dat te vieren met een beloning voor de inzender van die duizendste. De beloning bestaat uit een verrassingspakket van Scouters en wat daar precies in zit gaan we natuurlijk niet verklappen.

Hoe kun je het Scouters verrassingspakket winnen?

Wil jij dat verrassingspakket winnen, stuur dan de naam van het product dat volgens jou nog op onze website ontbreekt op naar redactie@scouters.nl. Vergeet niet je naam en e-mailadres en/of telefoonnummer te vermelden. Wie weet ben jij die duizendste inzender en ontvang jij het pakket!

Spelregels voor het Scouters verrassingspakket

  • Medewerkers van Scouters en hun gezinsleden mogen niet meedoen.
  • Bedrijven of instanties die hulpmiddelen maken of leveren mogen niet meedoen.
  • Je kunt één product per persoon aanmelden.
  • Het product moet nieuw zijn voor onze website. Een andere versie (bijvoorbeeld een andere kleur, nieuwe versie of een extra optie) komt niet in aanmerking, tenzij het echt heel anders is.
  • De redactie beoordeelt of het product in aanmerking komt voor vermelding op onze website.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer hulpmiddelen

Kijk voor meer hulpmiddelen op de Scouters website en controleer dan meteen of jouw hulpmiddel er al bij staat.

Keuzehulpen

Het kan moeilijk zijn om een keuze te maken uit het grote aanbod van hulpmiddelen die er zijn voor een bepaald probleem. Daarvoor maken we keuzehulpen. Je vindt ze op onze webpagina Keuzehulpen