VeineDAGEN 2024

VeineDAGEN 2024

VeineDAGEN 2024

Na maanden met het hele Scouters team hard werken aan de nieuwe website, zijn we alweer volop bezig nieuwe hulpmiddelen op de Scouters website te plaatsen. Deze week tikten we de 1200 hulpmiddelen aan. Alle hulpmiddelen hebben een uitgebreide beschrijving wat je met het hulpmiddel kan, vaak met tips hoe aan te vragen, links naar sites waar je het hulpmiddel online kunt kopen of adressen waar je het zelf uit kunt proberen. Foto’s en (test)filmpjes. En waar aanwezig gekoppeld aan een Keuzehulp. En nu ook goed gerubriceerd. En ervaringen van eindgebruikers.

Jouw ervaring telt

Zelf testen en uitproberen is zo belangrijk. Biedt het hulpmiddel wat jij specifiek nodig hebt? Voor iedereen is dat toch net weer even anders. Heb jij ervaring met een hulpmiddel, dan help je nieuwe gebruikers er enorm mee als je jouw ervaring op de Scouters website zet. Paar minuten werk, maar zo waardevol. Onder elk hulpmiddel vind je de knop “Schrijf een beoordeling”. Met één klik ben je op weg. Staat jouw hulpmiddel nog niet op de site, laat het de Scouters redactie weten, dan zetten we het erop.

VeineDAGEN 2024

En waar kun je beter dan ooit hulpmiddelen uit gaan proberen? De VeineDAGEN gaat samenwerken met de Jaarbeurs in Utrecht. Samen gaan ze het grootste jaarlijkse event organiseren voor mensen met een beperking. Supportbeurs verdwijnt, het event gaat verder onder de naam VeineDAGEN en vindt plaats tijdens de Dutch Health Week in de Jaarbeurs in Utrecht van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 april. Een groots event voor kinderen, jongvolwassenen, volwassenen, mantelzorgers en professionals. Het Scouters team heeft er zin in! Wij zijn er zeker alle dagen. 

ZieZo-beurs

Op hetzelfde moment vindt in de Jaarbeurs ook de Ziezo-beurs plaats. Een beurs voor iedereen die te maken heeft met een visuele beperking. Wat zijn de (nieuwe) mogelijkheden en hulpmiddelen voor het leven en werken met een visuele beperking? Al langer hoog op de Scouters agenda staat een Keuzehulp over hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Dus ook daar gaan we nieuwe hulpmiddelen scouten. 

Een gratis toegangsbewijs voor beide beurzen kun je bestellen op de VeineDAGEN website

Oproep standhouders

Staat jouw bedrijf op de VeineDAGEN met een innovatief hulpmiddel, dat je graag door een ervaringsdeskundige getest wilt hebben, laat het de Scouters redactieScouters redactie weten en we komen op de beurs bij je langs met een tester.

Oproep bezoekers

Weet jij al welk hulpmiddel je gaat testen op de beurs? Laat het de Scouters redactie weten wanneer je er bent, dan kunnen we afspreken elkaar te treffen tijdens jouw test en maken we als jij dat goed vindt een filmpje met jouw eerste indruk van het hulpmiddel.

Zo maken we samen nog meer waardevolle inhoud voor de Scouters website.