Waterkoker-ik-ben-zo-blij-met-de-heetwaterdispenser/

Waterkoker-ik-ben-zo-blij-met-de-heetwaterdispenser/

waterkoker-ik-ben-zo-blij-met-de-heetwaterdispenser/

Ben jij al lid van de Scouters Facebook groep? Je vindt daar een levendige discussie over hulpmiddelen, goede tips van ervaringsdeskundigen en rake reacties van doorgewinterde ergotherapeuten. We zijn inmiddels een community van 2143 leden. Doe ook mee, want voor je het weet help je iemand met een slimme tip, of ben jij geholpen door iemand anders. Anne Paas is zo iemand: “Eindelijk kan ik weer thee zetten.” Dat is toch goud!
 

Eindelijk kan ik weer zelfstandig thee zetten!

“Doordat ik vanwege MS weinig armkracht heb, lukte het mij niet meer om de waterkoker te gebruiken. En ik drink het liefst de hele dag door thee!!” Al snel kreeg ze de tip van een heet waterkraan (Quooker). Maar die is voor Anne door haar beperkte handfunctie lastig te bedienen. De heet water dispenser bleek de beste oplossing, omdat ze die laag kan neerzetten. Dan kan ze er goed bij, ook voor het vullen. Ze zijn zowel nieuw als tweedehands te koop, onderandere bij bol.com heetwaterdispenser-instant-waterkoker

Iemand anders suggereerde reisdompelaar. Die kan je meenemen op reis en is een stuk goedkoper (€ 18,-)

Blijf dus uitproberen, rondkijken, overleggen en of schakel een ergotherapeut in om met je mee te denken. Heb je iets gevonden? Deel het op de Scouters Facebook groep.
Zie hier de hele discussie.