Zomergroet 2024

Zomergroet 2024

Zomergroet 2024

Wij van Scouters hebben weer mooie dingen gedaan in het eerste half jaar van 2024. Wij zijn trots op alle activiteit op en buiten de website. We zouden deze dingen niet kunnen doen zonder onze vrijwilligers, ervaringsdeskundigen, opdrachtgevers en nieuwe samenwerkingsverbanden. Maar vooral niet zonder jullie, onze nog steeds groter groeiende Scouters community. We doen het nog steeds met en voor jullie. Dus met elkaar en daar worden we blij van.

Zichtbaarder

Ook merken we dat we naast de grote hoeveelheid hulpmiddelen die we op de site hebben staan, steeds meer informatie delen, fijn het maakt ons nog meer een community. Het hebben van een beperking omvat namelijk meer dan het lichamelijke stukje en de daarvoor bestemde hulpmiddelen. Goed om als Scouters ons steentje bij te dragen aan de bewustwording daarvan, in de samenleving, maar ook bij andere organisaties. Ook wij worden steeds zichtbaarder!

Delen?

Natuurlijk zijn wij als Scouters altijd in beweging, maar ook wij gaan de zomer vieren. Daarom is dit de laatste nieuwsbrief voor de zomer. De volgende komt uit  medio september. We wensen je een fijne zomer. En laat de zon ons in de steek wees dan je eigen zonnetje. Dan ben je dat ook voor een ander. Mocht je nog geen vakantieplannen hebben, Scouters gaat naar de open dag van Watersporteiland Robinson Crusoe op zondag 23 juni. Meer daarover vind je in de nieuwsbrief. Wil je nog meer ideeën? Ga dan naar de ik wil beter Ontspannen op onze website. Wil je iets met ons delen? Je weet ons te vinden. Heb je leuke, spannende of juist minder leuke vakantieverhalen die je met ons wil delen? (De locatie is top of de aanpassingen juist bagger…) stuur ze naar info@scouters.nl  

We zijn benieuwd naar alle avonturen!

Een hele fijne zomer!