Orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen (OSA) van La Mer

Orthopedische schoenen (OSA) van La Mer

Beoordelingen (0)

Informatie

Orthopedische schoenen (OSA) van La Mer worden op maat gemaakt voor personen met complexe voetproblemen of een afwijkende voetvorm. Het zijn individuele schoenen voor kinderen, dames en heren. 

Individuele wensen

Tegenwoordig kun je kiezen uit veel kleuren, leersoorten en afwerkingen. Zo krijg je schoenen die bij je passen en waarmee je je prettig voelt. 

Vergoeding

Je zorgverzekeraar vergoedt orthopedische schoenen vanuit de basisverzekering. 

Verwijzing

Je hebt een verwijzing nodig van een specialist om in aanmerking te komen voor vergoeding. Bijvoorbeeld een:

  • orthopedisch chirurg
  • reumatoloog
  • revalidatiearts

Iedere verzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden, kijk dus goed naar je polisvoorwaarden of neem van tevoren contact op met je zorgverzekeraar. 

Hoewel orthopedische schoenen worden vergoed, betaal je altijd zelf ook een deel. Dat zijn wettelijke regelingen en die zijn voor iedere zorgverzekeraar gelijk. 

Eigen risico

Orthopedische schoenen vallen onder de basisverzekering en dat betekent dat je zelf (een deel van je) eigen risico betaalt, als dat nog niet op is. 

Eigen bijdrage

Naast het eigen risico betaal je ook nog een eigen bijdrage:

  • € 63,- tot 16 jaar
  • € 126,- vanaf 16 jaar

La Mer heeft een aantal vestigingen in West-Nederland. Woon je daar toevallig niet informeer dan bij je zorgverzekeraar met welk bedrijf bij jou in de buurt zij een contract hebben. De regels zijn hetzelfde.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 25 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Orthopedische schoenen (OSA) van La Mer? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling