Steunkousen

Aantrekhulp voor armkousen Easy-Slide Arm van Arion

Aantrekhulp voor medische compressie-armkousen Easy-Slide Arm van Arion

Beoordelingen (0)

Informatie

Met de Easy-Slide Arm kun je elastische armkousen makkelijker aantrekken. Door de speciale coating glijdt de kous gemakkelijk over de arm. Deze armkousaantrekker bestaat in twee maten. Passen de confectie-uitvoeringen niet goed, dan kan de Easy-Slide Arm ook op maat gemaakt worden. 

Specificaties

Arion Easy-Slide Arm helpt bij het snel en gemakkelijk aantrekken van compressie-armkousen. Dankzij de unieke glij-eigenschappen vermindert Arion Easy-Slide Arm de wrijving tussen de huid en de armkous. Hierdoor glijdt de kous gemakkelijk en soepel over de huid langs de arm. Dit draagt ook bij aan de vermindering van de fysieke belasting en de dagelijkse stress die gepaard gaat met de aan- en uittrektaak. Ten slotte bevordert het een betere therapietrouw.

Bekijk handige filmpjes via de website van Arion.

De Easy-Slide Arm is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 20,- en is verkrijgbaar in thuiszorgwinkels en via verschillende aanbieders op internet.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Aantrekhulp voor armkousen Easy-Slide Arm van Arion? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling