Steunkousen

Steunkousen aantrekker EZ-Steunkouspistool®Aan

Steunkousen aantrekker EZ-Steunkouspistool®Aan

Beoordelingen (0)

Informatie

Met het EZ-Steunkouspistool-Aan van EZMD kan je zonder ver te moeten bukken je steunkousen aandoen. Maakt niet uit of de steunkous een gesloten of open teen heeft. Met een lieskous gaat het ook goed. Je hebt wel een goede handfunctie nodig om de kous om de beugel te schuiven, maar niet veel kracht om de kous vervolgens aan te trekken. Op het filmpje zie je goed hoe dat werkt.

Het EZ-Steunkouspistool-Aan is uniek in zijn soort. Voor je de kous aantrekt, schuif je de kous over de schelp van het EZ-Steunkouspistool-Aan en kan je d.m.v. een motortje de schelp en dus ook de kous genoeg open maken om je voet en enkel erdoorheen te kunnen steken. Zodra de kous aan is, laat je de schelp weer kleiner worden en trek je het EZ-Steunkouspistool-Aan uit de kous. Het voordeel van dit hulpmiddel is ook, dat je geen direct contact maakt met je onderbeen, dat kan soms erg gevoelig zijn.

En zoals bij al dit soort hulpmiddelen is het goed om het zelf een keer te proberen. De importeur, EZMD kun je uitnodigen voor een gratis passing bij jou thuis.

Als je door dit hulpmiddel je kous zelf uit kunt doen en op dat moment geen andere professionele hulp nodig hebt, vergoedt de ziektekostenverzekeraar volledig de aanschafprijs. Je hebt daarvoor wel een verwijzing van je huisarts nodig en een motivatie rapport van een ergotherapeut, dat dit het meest adequate hulpmiddel voor jou is. Met die gegevens verzorgt EMZD de aanvraag bij je verzekering.

Het EZ-Steunkouspistool-Aan kost € 630,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Steunkousen aantrekker EZ-Steunkouspistool®Aan? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling