Steunkousen

Steunkousen uittrekker EZ-Steunkouspistool®Uit

Steunkousen uittrekker EZ-Steunkouspistool®Uit

Beoordelingen (0)

Informatie

Met het EZ-Steunkouspistool Uit van EZMD kan je zonder ver te moeten bukken je steunkousen uitdoen. Maakt niet uit of de steunkous een gesloten of open teen heeft. Je hebt wel een goede handfunctie nodig om de kous om de beugel te vouwen, maar niet veel kracht om de kous vervolgens uit te trekken. Op het filmpje zie je goed hoe dat werkt.

En zoals bij al dit soort hulpmiddelen is het goed om het zelf een keer te proberen. De importeur, EZMD kun je uitnodigen voor een gratis passing bij jou thuis.

Als je door dit hulpmiddel je kous zelf uit kunt doen en op dat moment geen andere professionele hulp nodig hebt, vergoedt de ziektekostenverzekeraar volledig de aanschafprijs. Je hebt daarvoor wel een verwijzing van je huisarts nodig en een motivatie rapport van een ergotherapeut, dat dit het meest adequate hulpmiddel voor jou is. Met die gegevens verzorgt EMZD de aanvraag bij je verzekering.

Het EZ-Steunkouspistool Uit kost € 610,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Steunkousen uittrekker EZ-Steunkouspistool®Uit? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling