Steunkousen

Steunkousen uittrekker HandyOff van HandyLegs

Steunkousen uittrekker HandyOff van HandyLegs

Beoordelingen (0)

Informatie

Steunkousen uittrekker HandyOff van HandyLegs is een heel simpel en licht hulpmiddel om steunkousen uit te trekken. HandyOff is geschikt voor een kous of panty met open of gesloten teen en is eigenlijk gewoon een verlenging van je arm, met aan het eind een goed vormgegeven lepel om je kous uit te trekken. HandyOff voorkomt dat je bij deze handeling moet bukken.

Zittend op een stoel of bed, duw je de lepel aan de achterkant van je kuit in je kous en laat deze rustig langs je enkel en voet glijden. Op het filmpje kun je heel goed zien hoe dat gaat. Maar zelf een keer proberen is natuurlijk altijd aan te raden. Gaat het te zwaar, dan kun je ook eerst een glijzak om de kous doen, zodat het uitschuiven van de kous over enkel en voet over de glijzak plaatsvindt. Echter voor die handeling moet je wel tot je voeten kunnen reiken.

HandyOff kost € 55,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Steunkousen uittrekker HandyOff van HandyLegs? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling