Steunkousen

Steunkousen uittrekker Medi Butler Off

Steunkousen uittrekker Medi Butler Off

Beoordelingen (0)

Informatie

De Medi Butler Off helpt bij het uittrekken van steunkousen of panty’s met open en gesloten teen zonder dat je hoeft te bukken of veel kracht hoeft te zetten. Het is een heel eenvoudig hulpmiddel, eigenlijk gewoon een verlenging van je arm, met daaraan een goed vormgegeven lepel.

De lepel steek je in de elastische kous, waarna je de kous makkelijk naar beneden over je enkel en voet laat glijden. Handig: de Medi Butler Off kun je ook gebruiken als lange schoenlepel.

Kijk op het filmpje hoe het werkt. De redactie van Scouters vindt het wel apart dat de steunkous eerst met de hand helemaal naar de voet wordt geschoven, waarna de Medi Butler Off van de grond wordt geraapt. Niet zo handig, want het is juist een mooi hulpmiddel waar je niet te veel bij moet bukken om de steunkous uit te doen. Altijd goed om even na te denken waar je de kous of het hulpmiddel even weg kunt leggen, zodat je er makkelijk bij kunt. Probeer het zelf en zet een review onder dit bericht.

De Medi Butler Off kost rond de € 25,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Steunkousen uittrekker Medi Butler Off? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling