Veters

Magnetische vetersluiting Zubits

Magnetische vetersluiting Zubits

3
Testvideo Beoordelingen (1)

Informatie

Vind jij het lastig om je veters te strikken? De Zubits zijn magnetische vetersluitingen, getest door Wendy.  

Je rijgt de Zubits door de bovenste drie gaten van je eigen schoenveters om hem te monteren. Voor verdere instructies kan je het instructiefilmpje onderaan de pagina bekijken.

 

Specificaties

Met één hand kan je de magneetjes aan elkaar klikken waardoor je schoen vast zit. Je kan de magneetjes weer losmaken zonder handen door je voet naar voren te bewegen.

Je kan de Zubits kopen in 3 verschillende maten: small, medium en large. Small wordt aanbevolen voor kinderen van 5 tot 8 jaar en wanneer je de Zubits gebruikt met casual (lichtgewicht) schoenen. Medium wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 9 jaar en wanneer je de Zubits gebruikt voor dagelijks gebruik of actief gebruik zoals hardlopen en fitness. De large is geschikt wanneer je meer weegt dan 90 kg of wanneer je de Zubits gebruikt voor recreatieve (buiten)sport. Ook is de large goed geschikt wanneer laarzen en bergschoenen draagt.

De Zubits zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Je kan de Zubits kopen in verschillende maten en kleuren voor ongeveer € 19,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Magnetische vetersluiting Zubits? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Schoenvetersluiting Zubits

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Heb jij moeite met je schoenveters strikken? De Zubits zijn magnetische vetersluitingen die hier een oplossing voor zijn. Hoe werken ze, wat zijn de voordelen en wat de nadelen? Wendy zocht het uit en deelt haar ervaring in deze testvideo en de testrapportage. Bekijk ze direct!

Beoordeling 3.9

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 19 april 2018 door Scouters