Pennengreep

Pennengreep Jumbo Pencil Grip 5 cm

Pennengreep Jumbo Pencil Grip 5 cm

Beoordelingen (0)

Informatie

De Jumbo Pencil Grip is de grootste Pencil Grip en biedt mensen met schrijfproblemen, motorische schrijfontwikkeling, reuma en carpaletunnelsyndroom ondersteuning. 

Op de Jumbo Pencil Grip staan markeringen voor links- en rechtshandigen: als je daar je linker- respectievelijk rechterduim op plaatst dan geeft hij de juiste ondersteuning. De Jumbo Pencil Grip ondersteunt de wijsvinger en zorgt ervoor dat de hand meer open staat. Heb je de neiging om je vingers te kruisen bij het schrijven, dan kun je beter de Crossover Pencil Grip gebruiken. 

De Jumbo Pencil Grip lijkt sterk op de Driehoekige Gripper, maar is geschikter voor kinderhanden. Wel meer vormgeving voor vingerplaatsing, maar daardoor ook smallere grip. Stroef materiaal dat snel vies en plakkerig wordt en wisselen van schrijfgerei gaat stug.

De Jumbp Pencil Grip kost € 3,50 en is ook te bestellen per 10 stuks.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Pennengreep Jumbo Pencil Grip 5 cm? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling