Pennengreep

Pennengreep Ringpen Ultra

Pennengreep Ringpen Ultra

Beoordelingen (0)

Informatie

De Ringpen Ultra van Ringtools is een ergonomisch schrijfhulpmiddel. Je schuift hem om je vinger, dan steek je een balpen of potlood door de gleuf en met je duim en wijsvinger stuur je de pen of het potlood aan. Daardoor heb je minder spierspanning en dat voorkomt schrijfkramp.

Test
In het RSI-Magazine van juni 2019 staat een test van 7 verschillende soorten hulpmiddelen voor tekenen. Beoordeling Ringpen Ultra (medium): makkelijke vorm, kan gemakkelijk aan- of afgeschoven worden, licht, geschikt voor grof en fijn schrijf- en tekenwerk. Gebruik één dikte potlood of pen per Ringpen Ultra, want het materiaal rekt iets uit en dan past dunner schrijfgerei niet meer.

Specificaties

De Ringpen Ultra is voor rechtshandigen en hij is te koop in drie maten: small (geel), medium (wit en blauw) en large (zwart). Niet geschikt voor jonge kinderen (tot ongeveer 12 jaar). De Ringpen Ultra is geschikt voor onder andere mensen met reuma of carpaletunnelsyndroom.

De Ringpen Ultra is verkrijgbaar vanaf € 6,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 23 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Pennengreep Ringpen Ultra? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling