Bidet

Bidet toilet AquaClean Mera van Geberit

Bidet toilet AquaClean Mera van Geberit

Beoordelingen (0)

Informatie

Als het schoon- en droogvegen na het toilet niet meer lukt kan deze luxe bidet toilet helpen. De AquaClean Mera van Geberit vervangt je normale toilet en kan je bedienen met knoppen op de muur, afstandsbediening of app. De douchekop sproeit je met warm water en de gewenste stand voor billen of vagina schoon.

Specificaties

De temperatuur van de föhn die je droogblaast kan je instellen. Je vindt het toilet ook ’s nachts door de verlichting. Het wc deksel gaat automatisch omhoog zodat je op een verwarmde bril kan gaan zitten.De geur wordt gezuiverd, de douchekop gereinigd en de deksel sluit vanzelf weer. Het toilet is makkelijk schoon te houden. Dit doet de AquaClean Mera Classic allemaal al, het Comfort-model heeft nog meer comfortfuncties. Je persoonlijke instellingen worden opgeslagen en ook door andere bidet douche wc’s van Geberit herkend. 

Deze super-de-luxe bidet toilet kost iets meer dan € 4.000,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Bidet toilet AquaClean Mera van Geberit? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling