Wandbeugel

Wandbeugel met zuignappen Quick Mobile Rail van Vitility

Wandbeugel met zuignappen Quick Mobile Rail van Vitility

3.4
Testvideo Beoordelingen (6)

Informatie

Deze wandbeugel Quick Mobile Rail van Vitility bevestig je met zuignappen aan je badkamer- of toilettegels. Deze beugels zijn handig als je geen gaten in je muren kan maken, of een greep mee op reis wil nemen. De greep heeft antislipmateriaal voor extra grip.

Je bevestigt de wandbeugel met zuignappen door deze op een gladde wand te drukken (dus ook liever niet op de voegen tussen tegels) en dan de vacuümhendels naar beneden te duwen waardoor de wandbeugel vast zit. De indicator staat op groen als de wandbeugel goed vast zit.

Deze wandbeugel dient als extra steun, je kan er niet met je hele gewicht aan hangen! Het maximaal draagvermogen bij schuin gebruik is 30 kg en bij horizontaal of verticaal gebruik 60 kg. Kijk dus wel uit, want deze wandbeugels met zuignappen zijn niet altijd veilig. Het is belangrijk dat je de grepen regelmatig controleert. Als de indicator half of helemaal rood is, zit de wandbeugel niet goed vast en moet opnieuw vastgemaakt worden.

Specificaties

De wandbeugel is verkrijgbaar in verschillende maten, lengte 40 cm met een greep van 15 cm en een lengte 50 cm met een greep van 25 cm.

De Quick Mobile Rail wandbeugels zijn te koop vanaf ongeveer € 50,-

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Wandbeugel met zuignappen Quick Mobile Rail van Vitility? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Wandbeugel met zuignappen van Vitility

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Martijn testte de Quick Mobile Rail van Vitility, een mobiele wandbeugel die je met zuignappen aan een schone muur bevestigt. Hoe bevalt de beugel Martijn, is die voldoende veilig en hoe bevestig je de wandbeugel precies? Hij vertelt erover in de testvideo en uitgebreide testrapportage.

Beoordeling 4.1

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 2 november 2017 door Scouters