Bestek

Anti-tril lepel Liftware Steady

Anti-tril lepel Liftware Steady voor gebruikers met tremoren

Beoordelingen (1)

Informatie

De Lifeware Steady helpt jou met eten wanneer je een onrustige, trillende hand hebt. De lepel registreert tremoren en stabiliseert zich, waardoor je makkelijker kan eten zonder te morsen. De lepel is stil en onopvallend in gebruik en is ongeveer even groot als een elektrische tandenborstel. De opzetstukjes kan je schoonmaken met de hand of in de vaatwasser en het handvat met een vochtig doekje. 

Benieuwd of de Liftware Steady wat voor jou is? Dit kan je uitzoeken door deze Engelstalige test te doen.

Specificaties

Het starterspakket bestaat uit een stabiliserend handvat, (soep)lepel opzetstuk, oplader en opbergzakje. Je kan los nog een vork-opzetstuk kopen een eetlepel-opzetstuk.
Er wordt een stekker bijgeleverd die je niet kan gebruiken in Nederland. Wanneer je hem op wilt laden kan je dit doen via een usb-ingang in je computer of kan je zelf een stekker aanschaffen die je kan aansluiten op de usb. Opladen duurt ongeveer 3 uur. Je kan de lepel 3 tot 6 keer gebruiken zonder op te laden.

Een complete set kost ca € 190,-  In het verleden waren er meerdere leveranciers, nu alleen Amazon, die echter ook via Duitsland in Nederland levert.
Als je op internet zoekt, dan blijkt dat AliExpress ook dergelijke zaken levert, maar bedenk dat de verzendkosten tegenwoordig ook stevig kunnen zijn!

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Anti-tril lepel Liftware Steady? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling