Bestek

Bestek Amefa Integral

Bestek Amefa Integral

4.3
Testvideo Beoordelingen (3)

Informatie

Dit Amefa bestek ziet er niet alleen mooi uit, door de bolling aan de achterkant van de lepel, vork en het mes kan je die ook makkelijk vasthouden.

Je houdt het bestek vast met je hele hand in plaats van je vingers. 

Specificaties

Doordat het handvat verhoogd is, kan je het bovendien makkelijker oppakken van vlakke oppervlakken. Handig is bovendien dat het bestek goed kan worden neergelegd op tafel zonder om te vallen. 

De lepel, vork en het mes zijn als set verkrijgbaar vanaf ongeveer € 33,-. Verkrijgbaar bij Amefa en Blokker.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Bestek Amefa Integral? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Bestek Amefa Integral

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

“Het is een goed product, maar de verpakking is wel een gepriegel.” Scouters tester Maarten testte het aangepaste bestek Integral van het merk Amefa. Door de bolling aan de achterkant van de lepel, vork en het mes kan je dat bestek makkelijk vasthouden. Werkt dat inderdaad zo? Maarten nam de proef op de som.

Beoordeling 4.1

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 6 juni 2016 door Scouters