Bord

Bord voor eenhandig brood eten Theomatik

Bord voor eenhandig brood eten Theomatik

4
Beoordelingen (1)

Informatie

Op het eerste Scouters Testival getest door het Scouters testteam de Theomatik, een bord ontworpen door een enthousiaste groep in België.

Heb je maar één hand om je brood te smeren, lastige verpakkingen open te maken en ook het brood te snijden, dan kan de Theomatik je wellicht helpen. Het is wel gericht op kleine verpakkingen, dus voor thuis niet voor iedereen ideaal, maar we wilden het toch met onze scouters delen. Het is mooi afgewerkt, is uitgevoerd met een antislip laag aan de onderkant en heeft aan de zijkant een handig mesje om cellofaan verpakkingen te openen. Voor het openen van kleine verpakkingen jam, boter, melk etc klem je het bakje eenvoudig vast in een van de vakjes. Voor het snijden van wat weerbarstige korsten van het brood bleek het toch gemakkelijker om er een antislipmatje onder te leggen.

 

De Theomatik is verkrijgbaar bij Weerhandig en kost ongeveer € 60,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Bord voor eenhandig brood eten Theomatik? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling