Kwijlsjaal

Kwijlsjaal Honni

Kwijlsjaal Honni

4.8
Testvideo Beoordelingen (2)

Informatie

De kwijlsjaal Honni is een idee van Susan Nielsen. Zij ontwierp de Honni sjaal aanvankelijk alleen voor kinderen, maar zag al snel ook een mooie toepassing voor volwassenen met hetzelfde probleem.

 

Specificaties

Alle Honni sjaals worden gemaakt van materiaal dat vocht absorbeert. Je kan kiezen uit allerlei verschillende sjaals van effen stof of met een mooie print. In allerlei of verschillende kleuren. Er is altijd wel een sjaal die bij jou past.

Susan vertelde Scouters dat de sjaal niet echt als een slab is ontwikkeld, dus dat moet je er niet van verwachten. Als je last hebt van vochtverlies uit de mond kan je deze sjaal gewoon de hele dag dragen. De kwijlsjaal Honni sluit met drukknopen aan de achterkant. Op de site van honni staat ook een filmpje waar Susan laat zien hoe de sjaals gemaakt worden.

De Honni sjaal is tijdens het Scouters on-line Testival in 2020 uitgebreid getest. Kijk voor de resultaten naar de testfilm hieronder.

Je kan de Honni sjaal bestellen in diverse maten en uitvoeringen op de website van Honni.

Je koopt de sjaal voor kinderen vanaf ongeveer  € 15,- plus verzendkosten.

Sjaals voor volwassenen kosten rond de € 30,- plus verzendkosten.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Kwijlsjaal Honni? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Kwijlsjaal Honni

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters
Beoordeling 3.6

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 3 juni 2021 door Scouters