Robotarm

Robotarm Jaco van Focal Meditech

Robotarm Jaco van Focal Meditech

Beoordelingen (0)

Informatie

Heb je geen of weinig arm- of handfunctie dan kan een robotarm jou ondersteunen om veel dingen zelf te blijven doen of weer te gaan doen. De Jaco van Focal Meditech is zo’n robotarm

De grijper van deze robotarm kan allerlei dagelijkse handelingen voor je uitvoeren. Jaco wordt op jouw elektrische rolstoel gemonteerd. Jij kan Jaco aansturen met een aparte joy-stick, de joy-stick van je rolstoel of kinbesturing. Jaco kan jou helpen met het eten van een broodmaaltijd, je kunt er kopjes of bekers mee pakken en daaruit drinken, iets oprapen, keukenactiviteiten doen, een computer of ander apparaat aan of uitzetten. Dat zal niet allemaal gelijk lukken, het vergt zeker oefening en geduld.

De medewerkers van Focal kunnen jou helpen bij de aanvraag van een robotarm, maar ook bij het goed bepalen wat je ermee wilt kunnen, hoe Jaco het beste op jouw rolstoel geplaatst kan worden en met de functies van je rolstoel geïntegreerd kan worden. Ook zorgt Focal voor een uitgebreide persoonlijke instructie na levering. Een robotarm is echt een hulpmiddel op maat, dus oriënteer je goed.

Meer informatie over Jaco vind je bij Focal

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Robotarm Jaco van Focal Meditech? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Robotarm

Bekijk de keuzehulp