Pillendoos

Able2 pillendoos 1 week

Able2 pillendoos 1 week

Beoordelingen (0)

Informatie

Met een pillendoosje kun je gemakkelijk je medicijnen bewaren, organiseren en meenemen. Medicijndozen met weekindeling bevatten vakjes voor een week. Vaak hebben deze dan ook nog enkele vakken per dag voor de verschillende dagdelen. Medicijndoosjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten. Er zijn compacte doosjes die handig zijn om mee te nemen. Ook zijn er doosjes met splijter of tabletuitdrukker. Ten slotte zijn er pillendoosjes met alarm, zodat je niet vergeet je pil in te nemen.

Specificaties

De pillendoos voor 1 week heeft zeven vakjes. Elke dag heeft een eigen vakje. Verkrijgbaar in twee kleuren: transparant blauw en transparant wit.

Alle pillendozen zijn verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

Tip: als je 's nachts of 's ochtends vroeg medicijnen moet innemen, kan het handig zijn een aparte doos in de badkamer of bij je bed te hebben staan. Daar kan deze weekdoos ook erg geschikt voor zijn  

Deze weekdoos is te koop vanaf ongeveer € 5,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Able2 pillendoos 1 week? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Pillen innemen

Bekijk de keuzehulp