Pillendoos

Alecto ACP-80 pillendoos met alarm

Alecto Care elektronische pillendoos met alarm ACP-80

Beoordelingen (0)

Informatie

De Pillendoos met alarm zorgt dat je minder snel vergeet je medicijnen in te nemen. Wanneer het tijd is om je medicijnen in te nemen klinkt er een geluidssignaal. Deze slimme medicijndoos heeft ook een trilfunctie. Hierdoor biedt deze box ook uitkomst aan slechthorenden of in rumoerige omgevingen. De Pillendoos met alarm is een  doeltreffend hulpmiddel voor iedereen die regelmatig medicijnen moet innemen. De pillendoos is ook een handige hartslagmeter. Dat komt van pas als u bepaalde medicatie moet nemen bij een te hoge of te lage hartslag. 

Specificaties

Volgens een review op de site is de doos makkelijk in te stellen. Vanwege de trilfunctie ook handig in rumoerige omgeving en voor slechthorenden. 

Geschikt voor meerdere momenten op een dag één of een paar pillen. Hoe groot doos en vakjes zijn wordt niet vermeld.

Je kunt deze medicijndooos via de website van Gamma bestellen en de volgende werkdag ophalen bij een Gamma-bouwmart bij jouw in de buurt. 

verkrijgbaar voor ca € 25,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Alecto ACP-80 pillendoos met alarm? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Pillen innemen

Bekijk de keuzehulp