Pillendoos

Dr. Original week medicijndoos rond

Dr. Original week medicijndoos rond

Beoordelingen (0)

Informatie

Met een pillendoosje kun je gemakkelijk je medicijnen bewaren, organiseren en meenemen. Medicijndozen met weekindeling bevatten vakjes voor een week. Vaak hebben deze dan ook nog enkele vakken per dag voor de verschillende dagdelen. Medicijndoosjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten. Er zijn compacte doosjes die handig zijn om mee te nemen. Ook zijn er doosjes met splijter of tabletuitdrukker. Ten slotte zijn er pillendoosjes met alarm, zodat je niet vergeet je pil in te nemen.

Specificaties

Dr. Original Week Medicijn Doos bestaat uit 7 bakjes met dag aanduidingen en per dag is het onderverdeeld in meerdere vakjes voor de ochtend, middag, avond en nacht. Ook dit staat er diuidelijk op. Zo voorkom je vergissingen en kun je in één keer voor de hele week de doos vullen. 

Afmetingen: Diameter: 9 cm, Hoogte: 10 cm, Per vakje: 2 cm x 3 cm x 2 cm

 

Te koop vanaf ongeveer € 5,- plus verzendkosten. Holand and Barret verkoopt de doos ook, link maakte lukte ons niet in, tik de naam van de doos in je browser en Holland en Barret. Zij hebben ook veel fysieke winkels waar je de doos kunt zien en kopen.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Dr. Original week medicijndoos rond? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Pillen innemen

Bekijk de keuzehulp