Pillendoos

Qurano Pillendoos met alarm

Qurano Pillendoos met alarm

Beoordelingen (0)

Informatie

De Qurano Pillendoos is een medicijndoosje met zeven vakjes: voor elke dag één, maar voor zeven keer per dag zou natuurlijk ook kunnen.

Het pillendoosje is klein, de vakjes hebben zeven verschillende kleuren en het doosje heeft een ingebouwde wekker. 

Specificaties

Makkelijk mee te nemen

Neem de medicijndoos eenvoudig mee. Door de stevige uitneembare bakjes van de pillendoos kun je ook alleen de medicijnen meenemen die bedoeld zijn voor die dag. Het doosje past in je broekzak of handtas.

Deze medicijndoos is plat. Dit heeft als voordeel dat het product altijd en overal mee naartoe genomen kan worden zonder dat het veel ruimte inneemt. De zeven verschillende plastic vakjes kunnen eenvoudig losgekoppeld  worden. Daarnaast is de gehele pillendoos eenvoudig los te koppelen, bijvoorbeeld als je deze wilt schoonmaken.

Pillendoos met ingebouwde timer

Het grootste voordeel van deze medicijndoos is de ingebouwde wekker waarop vier tijden ingesteld kunnen worden. Plan de eerste inname bijvoorbeeld in om 8 uur s’ochtends en de vierde om tien uur s’avonds. (Lees voor informatie over het instellen van de timers de gebruiksaanwijzing).

De pillendoos is gemaakt van PBA-vrij plastic. Dit houdt in dat er zich geen schadelijke afbreekbare stoffen bevinden in het plastic dat is gebruikt bij het produceren van deze pillendoos.

afmetingen

110 mm diameter, 20 mm hoog
 

Dit doosje is te koop vanaf ongeveer € 18,- .

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Qurano Pillendoos met alarm? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Pillen innemen

Bekijk de keuzehulp