Pillendoos

Vitality medicijncassette voor 1 dag

Vitality medicijncassette voor 1 dag

Beoordelingen (0)

Informatie

Met een pillendoosje kun je gemakkelijk je medicijnen bewaren, organiseren en meenemen. Medicijndozen met weekindeling bevatten vakjes voor een week. Vaak hebben deze dan ook nog enkele vakken per dag voor de verschillende dagdelen. Medicijndoosjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten. Er zijn compacte doosjes die handig zijn om mee te nemen. Ook zijn er doosjes met splijter of tabletuitdrukker. Ten slotte zijn er pillendoosjes met alarm, zodat je niet vergeet je pil in te nemen.

Dit doosje heeft 4 vakjes en is makkelijk mee te nemen.

LET op: met 'moeilijke handen' kan het lastig zijn de kleine goed sluitende dekseltjes open te maken.

Specificaties

In deze medicijncassette kunnen de medicijnen voor één dag opgeborgen worden. De kleine cassette bevat vier vakjes met een verdeling in ochtend, middag, avond en bedtijd. Zo kunnen de medicijnen gescheiden van elkaar worden bewaard en is de medicatie per dag overzichtelijk.

Het doosje is 6 cm lang, 6 cm breed en 1,5 cm hoog. Je kunt het pillendoosje dus makkelijk in je broekzak of tas meenemen.

Te koop vanaf ongeveer € 9,- plus event verzendkosten. 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Vitality medicijncassette voor 1 dag? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Pillen innemen

Bekijk de keuzehulp