Pillendoos

Vitility Slimme Pillendoos

Vitility Slimme Pillendoos

Beoordelingen (0)

Informatie

De slimme pillendoos van Vitility is een handig medicijndoosje dat compact en klein is. De slimme pillendoos heeft 6 compartimenten met verschillende kleuren en is net zo groot als een gemiddelde smartphone dus makkelijk mee te nemen. Een alarm zit niet op de doos zelf, maar in een gratis app op je smartphone.

Specificaties

Het slimme gedeelte zit hem in de gratis App Pill Buddy waar u uw medicijngebruik per kleur en tijd kunt indelen zodat je minder snel een medicijn inname mist of er te laat mee bent. De gratis App geeft ook aan wanneer je bijna door je voorraad medicijnen heen bent en deze bij moet bestellen. De App is te downloaden voor telefoon of tablet in de Google Playstore of Apple App Store.

Wil je dit medicijndoosje gebruiken zonder App? Met de 3 bijgeleverde stickers in verschillende kleuren kun je de medicijnen toewijzen aan een kleur in het pillendoosje,  zo weet je welk medicijn waar ligt.

  • Kleur: binnenzijde : Groen, Oranje, Geel, Rood, Roze en Blauw
  • Afmeting: 9,8 x 6 x 1,6 cm
  • Werkt samen met de App of bijgeleverde stickers
  • Eenvoudig en overzichtelijk in te delen
  • Compact en sterk doosje
  • Afsluitbaar met deksel

Deze medicijndoos is te koop vanaf ongeveer € 8,-  plus verzendkosten.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Vitility Slimme Pillendoos? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Pillen innemen

Bekijk de keuzehulp