Pillendoos

Yos Bottle pillendoos 1 week

Yos Bottle pillendoos 1 week

Beoordelingen (0)

Informatie

Met een pillendoosje kun je gemakkelijk je medicijnen bewaren, organiseren en meenemen. Medicijndozen met weekindeling bevatten vakjes voor een week. Vaak hebben deze dan ook nog enkele vakken per dag voor de verschillende dagdelen. Medicijndoosjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten. Er zijn compacte doosjes die handig zijn om mee te nemen. Ook zijn er doosjes met splijter of tabletuitdrukker. Ten slotte zijn er pillendoosjes met alarm, zodat je niet vergeet je pil in te nemen. En dan is er ook nog deze handige combinatie van een waterfles + medicijndoosje dat middels een magneet aan de fles zit gekoppeld.

Specificaties

Medicijnen en gemak gaan samen. Met de YOS bottle heb je altijd voldoende water bij je, waarmee je de hele dag vooruit kunt. Tegelijkertijd beschikt hij over ruimte om medicijnen in op te slaan. Zo kun je altijd onbezorgd op pad. Jij draagt een fles, de YOS bottle draagt jouw medicatie.

De pillenhouder met 7 vakjes voor wekelijks gebruik zit vast via een magneet en is op die manier ook eenvoudig van de fles te halen. Verkrijgbaar in Bold Blue, Yummy Yellow, Pretty Pink, Camo Green en Cool Grey.  Er is ook een Yos Bottle Daily, met 4 vakjes.

De Yos Bottle is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 13,- plus verzendkosten

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Yos Bottle pillendoos 1 week? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Pillen innemen

Bekijk de keuzehulp