Afwasborstel

Afwasborstel met doseerpomp Joseph Joseph

Afwasborstel met doseerpomp Joseph Joseph

1.8
Beoordelingen (1)

Informatie

Deze afwasborstel met doseerpomp van Joseph Joseph is heel handig als je weinig grip hebt bij het afwassen. Je houdt ‘m namelijk vast met je handpalm in plaats van je vingers. Bovendien hoef je alleen maar even op de bovenkant te drukken om afwasmiddel op je afwas te krijgen. 

 

Specificaties

Deze innovatieve Palm Scrub afwasborstel van Joseph Joseph is ideaal voor het reinigen van pannen en servies. De afwasborstel is niet zo maar een afwasborstel, want deze is bevestigd op een handige zeepdispenser die je kunt vullen met afwasmiddel. Met 1 druk op de knop komt het afwasmiddel uit de dispenser via de afwasborstel, waardoor je servies en pannen eenvoudig kunt reinigen. Het afwassen van je servies in een sopje is dus verleden tijd! Dit werkt niet alleen prettig, maar is ook hygiënisch. Je hoeft servies en pannen nu nooit meer te reinigen in water dat al vervuild is. De afwasborstel heeft anti-kras borstelharen, waardoor je deze ook prima kunt gebruiken in pannen met een anti-aanbaklaag. De afwasborstel wordt bovendien geleverd met een handige houder. De houder vangt overtollig water en zeep, afkomstig uit de afwasborstel, eenvoudig op in het reservoir. Je kunt de houder eenvoudig uit elkaar halen om het overtollige water en zeep weg te gooien. Daarna kun je de houder eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Hierdoor kun je hygiënisch werken.
 
 

De afwasborstel van Joseph Joseph kost ongeveer € 19,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 27 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Afwasborstel met doseerpomp Joseph Joseph? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling