Afwasborstel

Afwasborstel Twin Scrub van Joseph Joseph

Afwasborstel Twin Scrub van Joseph Joseph

Beoordelingen (0)

Informatie

Deze Twin Scrub borstel van het merk Joseph Joseph is een 2-in-1 borstel. De grote borstel pakt het grove vuil aan, en de kleine borstel die je vooraan het handvat ziet, is er voor het vuil in kleine hoekjes. Door het grote handvat kan je goed kracht zetten. Je kan met de borstel afwassen, maar ook je keuken of badkamer schoonmaken.

Specificaties

De Joseph Joseph Twin Scrub 2-in-1 borstel heeft een handig 2-in-1 ontwerp. De borstel heeft namelijk een geïntegreerde kleine borstel die opgeborgen zit in het handvat van de borstel. De borstel heeft een ergonomisch design met een handige handgreep die voor optimale grip en comfort zorgt.De stijve nylon borstelharen zorgen voor een effectieve reiniging van het oppervlakte. Ideaal voor het reinigen van voegen, tegels en de gootsteen. De kleine borstel zit netjes opgeborgen in het handvat en is ideaal voor het schrobben van moeilijk bereikbare plaatsen.

Je kan deze afwasborstel of varianten daarop kopen bij veel supermarkten en huishoudwinkels.

De borstel kost ongeveer € 18,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 27 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Afwasborstel Twin Scrub van Joseph Joseph? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling