Boodschappentrolley

Boodschappentrolley 4 wielen We Go Playmarket

Boodschappentrolley 4 wielen We Go Playmarket

3.6
Beoordelingen (4)

Informatie

Deze boodschappentrolley We Go van Playmarket heeft een hogere mand dan de meeste boodschappentrolleys. Dat scheelt bukken! Je duwt de boodschappentrolley voor je uit, net als een kinderwagen. Zo geeft de trolley ook steun bij het lopen. 

 

Specificaties

Handig is ook dat je de trolley kan inklappen, waardoor die ook meekan in de auto of trein. De boodschappentrolley We Go van Playmarket bestaat uit een aluminium buisframe met daarin een kuipvormige boodschappentas. De trolley is ongeveer 100 cm hoog en 50 cm breed en weegt slechts 4,7 kg. De tas is gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal (polyester), is gevoerd en heeft een verstevigde bodem. Flessen kunnen erin rechtop staan. De tas heeft een inhoud van een groot formaat boodschappentas (50 liter); je kan er voor 20 kg spullen in vervoeren. Hij hangt op een prettige hoogte, je hoeft niet veel te bukken om je boodschappen in- en uit te laden. De dubbele zwenkwielen vóór maken de kar wendbaar en stabiel tegelijk, ook als hij wat zwaarder beladen is. Vanwege zijn beperkte breedte (50 cm) is het makkelijk manoeuvreren tussen de schappen in de winkel door of in huis om je spullen op te bergen. De trolley is ook handig om bijvoorbeeld je wasgoed mee naar de stomerij te brengen. Behalve duwen, kan je de boodschappenwagen We Go trekken. De trolley is inklapbaar en de duwhandle in hoogte verstelbaar.

De tas kan je dichtdoen door het koord bovenin de binnentas strak te trekken. Dan kan er niets uit- of invallen. De binnentas kan er wel uit, zodat je die af en toe kan wassen. In het afsluitbare voorvakje zit een afdekhoesje voor als het regent. De boodschappenkar is vrijwel onderhoudsvrij, alleen af en toe de wielen borstelen of afdrogen.

 

De We Go Playmarket is te koop voor ongeveer € 190,- 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 27 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Boodschappentrolley 4 wielen We Go Playmarket? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Boodschappentrolley

Bekijk de keuzehulp