Knoppendraaier

Knoppenhulp van Etac

Knoppenhulp van Etac

3.5
Beoordelingen (1)

Informatie

Knoppenhulp van Etac

Op het eerste Scouters Testival werd de Uni universele knoppenhulp van Etac getest.  Met deze knoppenhulp open je, al heb je zelf niet veel kracht, gemakkelijk de wat grotere knoppen en kranen.

Specificaties

De knoppenhulp heeft een gehoekte handgreep voor extra stevige grip. Dit vergroot het draaivermogen. De handgreep is zo ontworpen dat je deze zowel met één als twee handen kunt vastpakken. Kan handig zijn als je echt weinig kracht hebt, zo verdeel je de kracht over twee handen.

De Uni universele knoppenhulp is speciaal ontworpen om kleine dagelijkse handelingen te vergemakkelijken, zoals het opendraaien van kranen, het openen/sluiten van deuren of het aanzetten van de waterkoker, de vaatwasser of de wasmachine, alles wat maar draaiknoppen heeft. De hexagonale (zeshoekige) pennen zorgen dankzij het grote aangrijp-oppervlak voor uitstekende grip en past zo gemakkelijk om alle knoppen en kranen

Geinteresseerd in meer hulpmiddelen voor gebruik in de keuken? Ga dan naar Ik wil beter -> huishouden eten en drinken.

De knoppenhulp is te koop vanaf ca € 18,- en is te koop bij diverse dealers. Vind een dealer in de buurt via de site van Etac 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Knoppenhulp van Etac? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling