Loopfiets

Loopfiets Maxi van Sport Thieme

Loopfiets Maxi van Sport Thieme

Beoordelingen (0)

Informatie

De loopfiets Maxi van Sport-Thieme is een compacte loopfiets, geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. Een loopfiets kan een mooie oplossing zijn om langere afstanden af te leggen als je niet zo gemakkelijk loopt door evenwichtsverlies, pijn bij het lopen in knie, heup of voetzolen.

 

 

Ben je op zoek naar de beste loopfiets voor jou, bekijk de Keuzehulp loopfietsen voor volwassenen.

Specificaties

Eigenschappen Maxi loopfiets

Volgens de leverancier is de loopfiets geschikt als je tenminste 120cm lang bent en niet langer dan 190cm. De loopfiets kan belast worden tot een gewicht van 90 kg lichaamsgewicht + 10 kilo bagage. De loopfiets wordt geleverd in blauw of rood. De loopfiets heeft zoals de meeste loopfietsen een lage instap van 12 cm. En is voorzien van handremmen, zo bedien je de voor- en achterrem.

Meenemen en instellen van de loopfiets

Het stuur van de loopfiets Maxi kan gemakkelijk ingeklapt worden. En is in hoogte verstelbaar van 85 -105 cm. Het zadel is instelbaar van 50 – 90m cm. Het frame van de fiets is van staal, totaalgewicht 11 kg. De luchtbanden zijn van rubber en hebben een diameter van 16”. De ingeklapte fiets is 100 cm lang en tussen de 120 en 80cm hoog, afhankelijk van inklappen stuur en weghalen zadel.

Er staan een aantal positieve ervaringen van gebruikers op de website van Sport-Thieme.
Daar kun je de loopfiets Maxi ook online bestellen voor een bedrag van € 498,- + € 71,- verzendkosten.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Loopfiets Maxi van Sport Thieme? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling