Loopfiets

Loopfiets Q-go Mezcla 1 en Loopfiets Q-go Mezcla 2 van Kersten

Loopfiets Q-go Mezcla 1 en Loopfiets Q-go Mezcla 2 van Kersten

Beoordelingen (0)

Informatie

De loopfiets Q-go Mezcla 1 en Loopfiets Q-go Mezcla 2 van Kersten zijn compacte loopfietsen. Ze zijn de opvolger van de Q-go NXT, deze is nieuw niet meer leverbaar. Het verschil van model 1 en 2 zit vooral in het maximaal belastbaar gewicht. Voor de Q-go Mezcla 1 is dat 100 kg en de Q-go Mezcla 2 125kg.

Een loopfiets kan een mooie oplossing zijn om langere afstanden af te leggen als je niet zo gemakkelijk loopt door evenwichtsverlies, pijn bij het lopen in knie, heup of voetzolen.

Specificaties

Eigenschappen Mezcla 1 en Mezcla 2

De Mezcla 1 wordt geleverd in futurablue, de Mezcla 2 in antraciet speckel.  De loopfietsen kunnen in alle RAL kleuren besteld worden voor een meerprijs. De loopfietsen hebben een redelijk lage instap van 16 cm. En zijn voorzien van een handrem, waarmee je de band- en trommelrem op het voorwiel bedient. De beide type loopfietsen hebben standaard een reflector voor en achter en een bel.

Instellen van de Mezcla 1 en 2

De Mezcla 1 is 112 cm lang, de Mezcla 2 is 118cm lang.

Het stuur van de Mezcla1 is met een inbussleutel traploos in hoogte verstelbaar van 79 – 90 cm. Voor de Mezcla 2 is dat van 87 – 98 cm. Het zadel van de Mezcla 1 is met een snelkoppeling instelbaar van 61 – 85 cm. Voor de Mezcla 2 is dat 72 – 96 cm. De Mezcla 1 heeft een totaalgewicht van 9,5kg, de Mezcla 2 weegt 9,9 kg. De luchtbanden hebben een diameter van 16”.

 

Bij Kersten kun je de loopfiets Mezcla 1 en 2 bestellen voor een bedrag van € 675,- . Wil je de fiets in een andere RAL kleur bestellen, dan komt daar € 220,- bij. Ook is de loopfiets in een driewiel uitvoering te bestellen voor een meerprijs van € 350,- En er zijn veel extra accessoires, zoals een mandje, allerlei soorten zadels en zadelpennen, neerklapbaar stuur of aanpassingen aan het standaardmodel, bekijk daarvoor

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Loopfiets Q-go Mezcla 1 en Loopfiets Q-go Mezcla 2 van Kersten? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Loopfiets volwassenen

Bekijk de keuzehulp