Rollator

Rollator Gemino 60 van Sunrise Medical

Rollator Gemino 60 van Sunrise Medical

Beoordelingen (0)

Informatie

De Gemino 60 van Sunrise Medical is een lichtgewicht rollator. Deze rollator is specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik buiten. Daarom zijn de wielen groter dan bij de meeste rollators en zijn ze van een zacht materiaal om oneffenheden buiten te overbruggen. Deze  rollator is stevig en heeft een breed en lang loopframe. Met deze combinatie loop je comfortabel, ook over oneffen terrein. Stoepranden, klinkers, een bospad of gewoon een drempel in huis. De grote wielbasis zorgt voor een stabiele rollator met extra loopruimte. De ruime zitting is comfortabel genoeg om even uit te rusten tijdens een wandeling. De Gemini 60 wordt standaard geleverd met een mandje en zitje.

De Gemino 60 wordt geleverd in zilvergrijs. Maar met diverse accessoires kun je er een kleurig eigen ontwerp van maken. Denk aan verlichting, houder voor paraplu, stok, of zuurstoffles en nog veel meer.Specificaties

Je kan de rollator in twee frame-maten kopen: 60 standaard en 60M. Verder kan deze rollator volledig ingesteld worden op jouw lichaamsafmetingen. Afhankelijk van het model weegt deze rollator 8.5, of 8.2 kg. Beide modellen kun je gebruiken tot  een lichaamsgewicht van 150 kg. En hij is geschikt, afhankelijk van de uitvoering, voor lichaamslengtes van 135 – 200cm.

De Gemino 60 koop je vanaf € 495,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Rollator Gemino 60 van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling