Aankoppelbike

Elektrische aankoppelbike E-Pilot van Alber

Elektrische aankoppelbike E-Pilot van Alber

3.9
Beoordelingen (9)

Informatie

Al door veel scouters beoordeeld, nu ook getest op het eerste Scouters Testival. De aankoppelbike E-Pilot van Alber is een volledig elektrische aankoppelbike die je kunt koppelen aan je rolstoel. Handig als je wel wilt fietsen, maar daar zelf geen kracht voor hebt.

 

Specificaties

Op een volle accu kun je zo’n 50 km rijden. Hij rijdt 15-20 km p/u. De E-Pilot is verkrijgbaar in verschillende stoere kleuren.

De handbike weegt 18,4 kg (inclusief de accu), en de afneembare accu ongeveer 3 kg. De Alber E-Pilot is in een personenauto goed te vervoeren. Het wiel is 16 inch groot. Je kunt daardoor op onverharde paden rijden en een helling tot 10 graden rijd je op en af.

Je koppelt de E-Pilot via een aankoppelsysteem op je rolstoel af en aan. Dankzij de 2 kleine wieltjes op de aankoppelbike, kun je de bike makkelijk wegzetten en opbergen in bijvoorbeeld je schuur of hal. Met de elektrische aankoppelbike kun je ook achteruit rijden. Je kilometers en snelheid worden gemeten via de display op je stuur. Je kunt bij aanschaf van de E-Pilot ook kiezen voor een uitbreiding zoals cruise control of de koppeling met de Mobility App.

De Alber E-Pilot koop je vanaf € 4.875,- maar kun je ook met een goede onderbouwing aanvragen bij de gemeente of UWV.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 1 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische aankoppelbike E-Pilot van Alber? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling