Aankoppelbike

Elektrische aankoppelbike Empulse F55 van Sunrise Medical

Elektrische aankoppelbike Empulse F55 van Sunrise Medical

Testvideo Beoordelingen (0)

Informatie

De elektrische aankoppelbike Empulse F55 van Sunrise Medical koppel je aan een handbewogen vast frame rolstoel of vouwrolstoel. Aankoppeling is mogelijk bij vaste voetensteun en wegzwenkbare voetensteun. 

 

Specificaties

Met deze combinatie kun je een voorkeurs snelheid kiezen tussen 6 en 15 km/uur, ben je heel wendbaar en heb je een behoorlijke actieradius. Wij vinden deze bike uitblinken door zijn kleine draaicirkel en het gemak waarmee deze achter in in de kofferbak past. Ook het bevestigen / ontkoppelen gaat vlot en is eenvoudig.

Keuzes Empulse F55

Je kunt kiezen tussen een Empulse F55 met een 8,5” wiel met massieve band en een met een 14” wiel met luchtband. De eerste is de meest wendbare en zeer geschikt voor gebruik in de stad / dorp op verharde wegen. Ben je meer op zoek naar een aankoppelbike voor het wat ruigere werk, dan is de tweede versie waarschijnlijk beter voor jou. Denk er dus goed over na wat jij er graag mee wilt kunnen. Je keus is ook van invloed voor degene die de aankoppelbike in de auto moet tillen, zie in het overzicht de verschillen in gewicht.

Eigenschappen Empulse F55

Gewicht

exclusief batterij

11 kg
Gewicht batterij 2 kg
Gewicht koppelstuk 0,6 kg
Max. gewicht gebruiker 110 kg
Max. snelheid 6, 10 of 15 km/u
Actieradius 30 km
Maximale helling 11% = 6 graden
Tijd opladen 4-5 uur
   

Standaard meegeleverd

Accu 8,1 Ah lithium
Remmen Schijfrem en extra elektrische onafhankelijke rem
Rijden Achter- en vooruit
Display Snelheid, gereden kilometers, batterij status
Kleur Keuze uit 4 accenten
Lamp Koplamp voor

Accessoires

Slot Remschijf
Slot Spiraalkabel

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische aankoppelbike Empulse F55 van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Aankoppelbike F55 van Sunrise Medical

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Het appartementencomplex Silodam in Amsterdam is een prachtig gelegen ontwerp van MVRDV. Zowel Jan als onze voorzitter en redactielid Elly Waaijer wonen in dit appartementencomplex. Echter er is een forse uitdaging voor mensen met een beperking om binnen te komen. De liften bereik je als roller via een lange hellingbaan met uiterst krappe bochten. Voor Jan een belangrijke reden om voor de F55 aankoppelbike te kiezen. Benieuwd naar zijn bevindingen en nog meer redenen voor zijn keus, bekijk het resultaat van onze testfilm.

Beoordeling 3.8

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Elly Waaijer

Getest op 11 mei 2022 door Elly Waaijer