Aankoppelbike

Handbike Batec Hybride van Mobility Products

Handbike Batec Hybride van Mobility Products

Beoordelingen (0)

Informatie

De handbike Batec Hybride van Mobility Products is elektrisch aangedreven handbike die je kunt koppelen aan je rolstoel. Handig als je wel wilt fietsen, maar daar niet altijd de kracht voor hebt.

Specificaties

Op een volle accu ga je 50 tot 115 km vooruit. De handbike Batec Hybride ondersteunt tot de 20 km per uur. Je kunt de Batic Electric in 3 kleuren bestellen: grijs, wit en rood. 

Handig is dat de handbike is voorzien van een wegrijdfunctie. Ook kun je de handbike zelf aan- en afkoppelen. Er is ook een speciale versie van de Batec Hybride beschikbaar, ontwikkeld voor mensen die deze met hun handen lastiger kunnen bedienen. Op deze TETRA versie zit onder andere een terugtraprem, speciale handvatten en een speciale versnelling versnelling.

De handbikes kunnen op nagenoeg alle opvouwbare en vastframe rolstoelen worden gemonteerd.

Je kunt er ook extra accessoires bij aanschaffen, zoals de Batec Excursion (grote afneembare tas aan voorzijde), de Batec Picnic (afneembare mand), de Batec Porta (afneembare bagagedrager) en de Batec Bossa (rugzak).

Wil je liever volledige ondersteuning? Dan past de Batec Electric beter bij je of een andere elektrische rolstoelaandrijving 

zie prijslijst van Batac

De prijzen zijn exclusief BTW en de Batec moet samengesteld worden aan de hand van de prijslijst. Dus eerst het type kiezen en daarna de accu, klemmen, aankoppeldeel, montagekosten etc. Er is dus niet een vaste prijs voor de Batec te noemen omdat er verschillende merken en type rolstoelen zijn. 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 15 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Handbike Batec Hybride van Mobility Products? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Elektrische ondersteuning en rolstoelaandrijving

Bekijk de keuzehulp