Handbewogen sportrolstoel

Sportrolstoel Wolturnus Amasis van RD Mobility

Sportrolstoel Wolturnus Amasis van RD Mobility

Beoordelingen (0)

Informatie

De sportrolstoel Wolturnus Amasis van RD Mobility is een aluminium stoel. Deze lichtgewicht racerolstoel is specifiek geschikt voor topprestaties op de racebaan. De Wolturnus Amasis is specifiek ontwikkeld voor wheelen, ook wel rolstoelracen genoemd. Er is gezocht naar een optimale stijfheid en gewichtsverdeling om zoveel mogelijk snelheid te kunnen behalen. Maar de stoel kan uiteraard ook gebruikt worden op langere afstanden buiten de racebaan.

Na het inmeten door een ervaren adviseur van RD Mobility, bouwt de Deense producent Wolturnus de racerolstoel volledig op jouw maat en wensen. Het frame krijgt tevens een warmtebehandeling, waardoor er minder risico op framebreuken is.

De Wolturnus Amasis wheeler is in 2004 op de markt gekomen en is vaak te zien bij het verbreken van wereld records in de atletiek en lange afstanden van de Para Olympische Spelen.

Specificaties

  • 7020 aluminium frame
  • High Performance categorie 1 (alles vast gelast)
  • Deels gemaakt met ovale buizen voor meer stijfheid

Je koopt de Wolturnus Amasis vanaf € 5.250,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Sportrolstoel Wolturnus Amasis van RD Mobility? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling